Vraag een offerte aan voor laadoplossingen voor elektrische voertuigen

Intro Intro

Intro

Welkom bij TotalEnergies Charging Solutions!

TotalEnergies Charging Solutions ontzorgt bedrijven in het opladen van elektrische (bedrijfs)wagens. Onze oplossingen omvatten laadinfrastructuur en laadpassen voor het laden op de bedrijfssite, bij medewerkers thuis of onderweg.

Op de volgende pagina’s stellen we kort enkele vragen over de producten en diensten waarover u meer informatie of een offerte wenst. Vul dit formulier daarom zo volledig mogelijk in bij de producten en diensten van uw keuze, zodat wij u snel kunnen contacteren.

Enkel de velden met * zijn verplicht in te vullen, bij de andere velden bent u vrij te bepalen of u de gevraagde info met ons wil delen. Wij verwerken uw aanvraag en gegevens met de nodige discretie, en enkel om u zo goed mogelijk tot dienst te kunnen zijn.

Als je alleen laadkaarten voor professionals wilt bestellen, volg dan deze link

Als u particulier bent, of u bent op zoek naar groene energie of zonnepanelen, dan verwijzen we u graag door naar deze website.

Hartelijk dank voor uw interesse in onze diensten.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

TotalEnergies EV Charge TeamVerplichte velden *

Charge@Work Charge@Work

Charge@Work

Laadoplossingen bij uw bedrijfslocaties

Elektrisch laden op uw bedrijfssite is het meest voordelig voor de TCO van uw bedrijfswagens.
TotalEnergies biedt een gamma laadpalen dat volledig afgestemd is op de behoeften van bedrijven:

 • AC-laadpaal tot 22kW met 1 laadpunt, uitgerust met of zonder vaste laadkabel, montage op muur of op paal met grondanker

 • AC-laadpaal tot 22kW met 2 laadpunten voor muurmontage

 • AC-laadpaal tot 22kW met 2 laadpunten op voet met grondanker

 • Gamma DC-laders van 50 tot 400 kW vermogen


Wij verzorgen het volledige project, van initiële survey over installatie en keuring tot dagelijks beheer en administratie.
Omschrijf hieronder beknopt uw project, zodat wij uw aanvraag aan het juiste team kunnen bezorgen.


Verplichte velden *

Charge@Home Charge@Home

Charge@Home

Laadoplossingen bij uw werknemers thuis


TotalEnergies levert een future-proof totaaloplossing voor thuisladen bij werknemers van bedrijven.

 • Hierbij plaatsen wij een toestel met vaste kabel van 7m en een installatiepakket voor muurmontage met aansluitende AREI-keuring.
 • Het toestel wordt geconfigureerd met load balancing en afgestemd op de woning, rekening houdend met het capaciteitstarief in Vlaanderen.
 • Aanvragen van uw medewerkers voor installaties worden volledig digitaal verwerkt zodat u als werkgever maximaal ontzorgd wordt.
 • Installaties worden ingepland rekening houdend met de voorziene leverdatum van de bedrijfswagen.
 • Elke installatie wordt bovendien geleverd met een eigen laadpas voor thuis- en publiek laden.
 • Opgelet: alle facturatie verloopt via de werkgever, nooit via de werknemer, ook niet voor extra kosten of budgetoverschrijding.
 • Bijkomende noot: door het hoge volume aanvragen kunnen de doorlooptijden oplopen, waarvoor wij ons verontschuldigen.


Verplichte velden *

Locatiepartner Locatiepartner

Locatiepartner

Word locatiepartner voor een TotalEnergies EV Laadstation

Bent u eigenaar van een uitstekend gelegen terrein in de buurt van hoofdwegen, knooppunten of drukke bestemmingen?
Zoekt u mogelijkheden om uw terrein voor lange termijn te verhuren voor een duurzame en toekomstgerichte activiteit?

Dan komen wij graag met u in contact voor de mogelijke inplanting van een TotalEnergies laadstation.
Vul aub hieronder uw persoonlijke gegevens en specificaties van het terrein in, zodat wij een eerste onderzoek op afstand kunnen doen.

Wij kijken er naar uit om met u in contact te komen, u hoort snel van ons!


Verplichte velden *

Laadpassen Laadpassen

Laadpassen

Laadpassen


Om Charge+ Business laadkaarten aan te vragen die je toegang geven tot roaming laadpalen, evenals @home en/of @work laadpalen, afhankelijk van de gekozen opties, volg dan deze link


Om meer informatie over de Charge+ Business kaart te hebben, ga naar onze website


Verplichte velden *

Uw contactgegevens Uw contactgegevens

Uw contactgegevens

Contactgegevens

Vul dit formulier aub zo volledig mogelijk in, zodat wij u snel in contact brengen met een ervaren medewerker van ons team.
Enkel de velden met * zijn verplicht in te vullen, bij de andere velden bent u vrij te bepalen of u de gewenste info wil delen.
Wij verwerken uw aanvraag en gegevens met de nodige discretie, en enkel om u zo goed mogelijk tot dienst te kunnen zijn.

Verplichte velden *

Bedrijfsinformatie

Vlootgrootte (aantal voertuigen)

Uw contactgegevens

In overeenstemming met de bepalingen van de Verordening Gegevensbescherming verwerkt TotalEnergies Marketing Belgium, als verantwoordelijke voor de verwerking, uw gegevens met het oog op het beheer van uw aanvraag voor laadstations of multi-energiekaarten, de opvolging van uw klantenrekening en de uitvoering van het contract. Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje. Op basis van de informatie die u op deze pagina verstrekt, zal TotalEnergies contact met u opnemen over de mobiliteitsdiensten die TotalEnergies aanbiedt.

In overeenstemming met de geldende regelgeving hebt u het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van uw gegevens, evenals het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking ervan. U kunt vragen dat uw persoonsgegevens aan u worden meegedeeld. U kunt ook vragen om de portabiliteit van uw gegevens en de beperking van de verwerking ervan, en/of een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit . Stuur uw verzoek naar het volgende adres: ev-charge.belgium@totalenergies.com


In overeenstemming met de bepalingen van het reglement inzake de bescherming van persoonsgegevens, verwerkt TotalEnergies  Marketing Belgium, als verwerkingsverantwoordelijke, uw gegevens met het oog op het beheer van uw aanvraag voor oplaadstations of multi-energie kaarten, voor de opvolging van uw klantenrekening en de uitvoering van het contract. Alle verplichte velden die moeten worden ingevuld, zijn gemarkeerd met een asterisk. Op basis van de gegevens die u op deze pagina ingeeft, zal TotalEnergies met u contact opnemen met betrekking tot de mobiliteitsdiensten die door TotalEnergies worden aangeboden.

In overeenstemming met de geldende regelgeving heeft u het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren en te verwijderen, evenals om u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt verzoeken om mededeling van uw persoonlijke gegevens. U kunt ook de overdraagbaarheid van uw gegevens en de beperking van de verwerking ervan vragen. U kan een klacht indienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit (GBA). Stuur uw verzoek naar het volgende adres:  ev-charge.belgium@totalenergies.com