We nemen contact met je op

Contactformulier Campagne Smart Profile - Information Client

Contactformulier

Een kant-en-klare oplossing nodig? Vul ons formulier in en een van onze experts op het gebied van mobiliteitsoplossingen neemt contact met je op.


Verplichte velden *

In overeenstemming met de bepalingen van de Verordening Gegevensbescherming verwerkt TotalEnergies Marketing Belgium, als verantwoordelijke voor de verwerking, uw gegevens met het oog op het beheer van uw aanvraag voor laadstations of multi-energiekaarten, de opvolging van uw klantenrekening en de uitvoering van het contract. Alle verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje. Op basis van de informatie die u op deze pagina verstrekt, zal TotalEnergies contact met u opnemen over de mobiliteitsdiensten die TotalEnergies aanbiedt.

In overeenstemming met de geldende regelgeving hebt u het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van uw gegevens, evenals het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking ervan. U kunt vragen dat uw persoonsgegevens aan u worden meegedeeld. U kunt ook vragen om de portabiliteit van uw gegevens en de beperking van de verwerking ervan, en/of een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit . Stuur uw verzoek naar het volgende adres: ev-charge.belgium@totalenergies.com


In overeenstemming met de bepalingen van het reglement inzake de bescherming van persoonsgegevens, verwerkt TotalEnergies  Marketing Belgium, als verwerkingsverantwoordelijke, uw gegevens met het oog op het beheer van uw aanvraag voor oplaadstations of multi-energie kaarten, voor de opvolging van uw klantenrekening en de uitvoering van het contract. Alle verplichte velden die moeten worden ingevuld, zijn gemarkeerd met een asterisk. Op basis van de gegevens die u op deze pagina ingeeft, zal TotalEnergies met u contact opnemen met betrekking tot de mobiliteitsdiensten die door TotalEnergies worden aangeboden.

In overeenstemming met de geldende regelgeving heeft u het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren en te verwijderen, evenals om u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt verzoeken om mededeling van uw persoonlijke gegevens. U kunt ook de overdraagbaarheid van uw gegevens en de beperking van de verwerking ervan vragen. U kan een klacht indienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit (GBA). Stuur uw verzoek naar het volgende adres:  ev-charge.belgium@totalenergies.com